Noordbroeksterstraat 17 | 9611 BD Sappemeer | info@eriks-autoservice.nl | Tel: 0598-371 018

Volg ons op

voor APK, onderhoud,reparaties, banden en airco

Over ons

Erik's Autoservice...

"...is een flexibele, succesvolle kleine onderneming waarin gewerkt wordt om u mobiel te houden en door een snelle service en redelijke prijzen tevreden te stellen..."

Vestiging

Erik's Autoservice is sinds 2013 gevestigd in Sappemeer. Klik hier voor een routebeschrijving.

Kwalificaties en vaardigheden

Erik's Autoservice is gekwalificeerd voor de meeste handelingen aan uw auto. Op enkele gebieden wordt externe expertiese ingekocht. Jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende merken en modellen auto's staat borg voor allround vakkennis en is daarmee de stevige basis voor betrouwbaar onderhoud en reparatie aan uw voertuig.

U als Klant

Doordat Erik's Autoservice gestaag is gegroeid blijft de aandacht naar de wensen van de klant gaan. Een klant zal nooit een nummer worden.

Erik

Als 18 jarige jongen kwam ik in 1986 als leerling monteur van de technische school in Veendam. Bij de Honda-dealer werd op dat moment een leerling monteur gevraagd. Ik ging naar de eigenaar van de garage en stelde mij voor.Dit was een prettig gesprek, met als gevolg dat ik een week later al kon beginnen. Bij deze dealer werkte ik toen 5 dagen in de week en ging in die 5 jaar 2 avonden in de week naar de Streekschool in Groningen waar ik mijn 1e en 2e monteurs diploma heb gehaald inclusief APK. Tot 1999 heb ik met veel plezier hier gewerkt maar zocht toch naar een nieuwe uitdaging. Ben toen naar Autobedrijven Esa (Daf-trucks/Fiat en Mitsubishi dealer) gegaan. Vele cursussen gevolgd bij Daf/ Fiat en Mitsubishi. In 2005 ben ik bij Esa gevraagd of ik wel assistent bedrijfsleider zou willen worden, deze functie heb ik tot 2010 uitgevoerd. Toch begon het ondernemersbloed te kriebelen. Daarom toch in 2010 voor 1 dag in de week en de zaterdag voor mezelf begonnen met Erik's Autoservice aan de Kalkwijk. Na een jaar kwam ik eracher dat 1 dag en de zaterdag toch te weinig was. Directeur van Esa gevraagd of ik nog een dag minder kon werken. Dat kon in 2012, dus 2 dagen en de zaterdag voor mezelf. Tot januari 2013 volgehouden en weer te weinig tijd voor een steeds groeiende klantenkring. Weer een dag extra gevraagd en verhuisd naar de Noordbroeksterstaat waar meer ruimte was. Door steeds minder werk in de vrachtauto's kregen mijn collega's en ik ontslag. Ben toen 100% voor mezelf gegaan in juni 2014. Paar maanden later kwam Tom (die al 10 jaar bij een univercele garage werkte) bij mij aan het werk. In 2017 had in Noorderpoortschool gemaild of er een goede automonteur in opleiding bijna klaar was en zijn leraar stelde Michiel aan mij voor die wij hebben aangenomen. Michiel werkte bij een dealer en zat daar met al die nieuwe auto's niet op zijn plaats. Hij wou graag sleutelen en niet alleen onderhoud en bandenwisselen.

 

Graag hopen wij u een keer bij ons in de garage te zien.

Zie beoordelingen van onze klanten op marktplaats.

Mvg,

Erik's Autoservice

 

 

 

meer nieuws