Noordbroeksterstraat 17 | 9611 BD Sappemeer | info@eriks-autoservice.nl | Tel: 0598-371 018

Volg ons op

voor APK, onderhoud,reparaties, banden en airco

Banden en uitlijnen.

"...de banden zijn het directe contact met de weg en de controle over uw voertuig. Het contact met de weg is niet groter dan een gemiddelde voetzool....! Het is daarom van het grootste belang "goede sloffen" onder uw auto te hebben..." De R zit weer in de maand en daarom is het een goed moment om

alvast plannen voor de komende winter te maken. Bandenwissel € 20.00 en als we u banden opslaan € 25.00


banden

Mensen geven vaak een hoop geld uit om het comfort en veiligheid van hun auto te verbeteren. Ze vergeten echter daarbij vaak naar de banden te kijken. Het kiezen van de juiste band is daarom heel belangrijk. Ik help u graag bij het maken van een goede keuze en let daarbij op de kwaliteit, comfort, veiligheid en prijs.

Uiteraard kunt u bij Erik’s Autoservice terecht voor alle gerenommeerde merken banden zoals Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental etc. Daarnaast heb ik ook ruime keus in B-merk banden zoals o.a.Viking. Informeer naar de netto prijzen inclusief montage en balanceren bij Erik's Autoservice.

Het juist uitbalanceren en uitlijnen van banden is een van de punten waar ik veel aandacht aan besteed. Naast een versnelde slijtage is een trillend of trekkend stuur zeker niet prettig tijdens het rijden. Met onze  apparatuur help ik u graag met al uw bandproblemen. Banden en velgen tot een maat van 24" zijn geen probleem.

Voor lichtmetalen wielen gebruiken wij plaklood i.p.v. slaglood. Hiermee ziet u geen loodjes zitten op de buitenkant van uw mooie velgen

Uitlijnen. (€ 50,00 alles inclusief)

 

 

Wanneer moet uw auto worden uitgelijnd?      

Uitlijnen met behulp van de modernste 3D-uitlijnapparatuur
Uitlijnen van uw auto is belangrijk en bespaart u een hoop geld.!

Uitlijnen is het onder de juiste hoeken plaatsen van de wielen onder een auto. Het heeft in de meest gevallen niets te maken met trillingen in de auto (om trillingen tegen te gaan kunnen we uw wielen o.a. balanceren).
Bij ons Erik's Autoservice, zijn we met behulp van de modernste 3D-uitlijnapparatuur in staat om uw auto perfect uit te lijnen, volgens de fabrieksspecificaties of eventueel op aangepaste wijze.

Veel auto’s zijn niet goed uitgelijnd.

Dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals het raken van een stoeprand.

Het gevolg is dat de wielen “scheef” onder de auto staan en dat de banden gaan wringen onder de auto. Dit veroorzaakt een minder goed weggedrag, scheef afgesleten banden en een hoger brandstofverbruik.

Uitlijnen moet gebeuren bij het volgende:
• de banden slijten schijn af
• de auto stuurt niet lekker in of uit de bochten
• het stuur staat scheef in de auto
• er is een stuurkogel, draagarm of veerpoot vervangen of gerepareerd
• u heeft met een wiel of met de onderkant van de auto iets geraakt

Uiteraard ontvangt u na het uitlijnen een uitlijnrapport!

meer nieuws